Pure Prana Diensten

Mijn jarenlange persoonlijke traject van een onbewuste Zelfafwijzing terug naar Welzijn of Zelfliefde heeft me o.a. de passie gegeven om dit nu te delen met vele anderen. Andere mensen inspireren, terug laten herinneren dat het ook anders kan want we willen in essentie ons allemaal goed voelen. De dingen die we dagelijks doen doen we omdat we denken dat dit bijdraagt aan ons goede gevoel. Alleen is dit in realiteit toch vaak nog anders. Hoe komt dit? Zeg nu eerlijk er is nog nooit zoveel kennis gedeeld en er zijn nog nooit zoveel methodes gecreëerd. Dus in principe ligt het daar niet aan, want als dit het wel zou zijn dan zouden we nu allemaal al fit, gezond en gelukkig zijn. Er is dus iets anders waarnaar gekeken mag worden. En het is nu net dat ‘andere’ waar ik je naar laat kijken. Iets wat verder gaat dan alleen maar veranderen, want veranderen is tijdelijk. Nee we gaan voor transformatie, wat blijvend is.

Een FeelGood moment voor jou…

We creëren samen een leefstijl die past bij jou en die ook blijvend is. We zijn allemaal verschillend dus er bestaat niet zoiets als een One Size fits all manier. 
En soms wil men ook gewoon eens sparren , ventileren met iemand die net iets verder van je af staat. Je hoeft niet pas met iemand in gesprek te gaan als er al lang alarmbellen rinkelen. Net zoals je jaarlijks op tandarts controle gaat of een lichamelijke check up laat uitvoeren is het ook goed om zo nu en dan je hoofdje leeg te maken zodat dit spreekwoordelijke emmertje ook niet overloopt, dat heet preventie.

Mijn expertise:

  • Sparringspartner – vertrouwenspersoon (zelf actief in ondernemerschap sinds 1998)
  • Zelfbeeld –  Zelfvertrouwen  – Bewustzijns counselor voor  volwassenen & jongeren
  • Eetstoornis herstel
  • Wellness & Leefstijlcounselor met extra expertise omtrent : Insuline resistentie  – Diabetes – Obesitas
  • De koolhydraatarme – suikervrije – Keto  – allergenevrije keuken
  • Adviseur voor restaurants, kantines: advies verlening &mee integreren van evenwichtige keuzes.
  • Gastlessen, keynotes :  “Jouw Leefstijl is jouw medicijn”  & “van Zelfafwijzing naar Zelfliefde” 

Ik kom ook graag tot bij jou zodat je de spreekwoordelijke drempel van je te moeten verplaatsen al niet moet nemen. Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? 
Altijd welkom  : +32(0)495508550

Voor vragen waar ikzelf geen antwoord op heb verwijs ik mensen heel graag door met iemand uit mijn professionele netwerk.

Disclaimer: Mijn diensten zijn geen vervanging van medische diensten en medische informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gezonde werknemers doen een onderneming stralen

Gezonde & gelukkige werknemers doen een bedrijf stralen.
Investeren in het welzijn van werknemers is nu belangrijker dan ooit. 60% van het werkverzuim wordt veroorzaakt door o.a. stress en dat kost onze maatschappij, de werkgever veel geld. Veel van de tijd brengen we door op ons werk en is het niet zo dat als we ons goed voelen op ons werk, het werk beter gaat en het thuis ook beter gaat. Het is allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde, vitale bedrijfscultuur bevordert het imago van het bedrijf, de werking van de onderneming. Investeren in gezonde werknemers, in vitaliteit is daarom een morele juiste keuze. Daarom speelt het welzijn van je personeel een steeds grotere rol in het succes van jouw bedrijf. Gezond en gelukkig personeel is een WIN voor beide.

Daarom verzorg ik met veel plezier ook bij uw onderneming of organisatie een FeelGood moment, zodat dit ook de productiviteit & positiviteit binnen uw onderneming-organisatie een boost kan geven.

Pure Prana by Pascale A choice for Health and Happiness