Dit ben ik ❤️

Ik ben Pascale Marijnissen, een veertiger en trotse mama van een geweldige zoon Mika.

Ikzelf heb jarenlang een haat-liefde verhouding gehad met mezelf en eten dewelke ik vanaf mijn kindertijd opgebouwd had na o.a. het vroegtijdig overlijden van mijn beide ouders. (Ik was 7 en 15 jaar) Door deze verliezen ben ik mijn verdriet, onzekerheid letterlijk gaan opvullen met eten. Een mens wil van nature dingen oplossen niet waar? Ik heb hierdoor alle denkbare eetstoornissen de revue zien passeren dus ik mag me dan ook wel een ervaringsdeskundige noemen op dit gebied.

Ik heb verder met alle denkbare diëten, kuren, pillen, zelfs operaties geëxperimenteerd en kwam telkens tot dezelfde conclusie = diëten en co. werken niet.  Mijn lichaam zat letterlijk vast, blokkeerde, niets werkte meer zoals het hoorde. Ik had enorme opstoten van oedeem, last van hyperglycemie gevolgd door een hypoglykemie, Nierfalen fase 3, leverproblemen, intoleranties, werd hierdoor insulineresistent en ontdekte dat ik kampte met hyperinsulinemie…..Achteraf gezien heeft mijn lichaam al jarenlang kleine signalen gestuurd dewelke ik maar niet wilde zien. Na vele doktersonderzoeken , ziekenhuisopnames, weliswaar zonder enig resultaat, bleef ik toch doorzoeken. Melanoom & teratoom verwijdering in 2009, gescheiden in 2010 daarbovenop een acute ziekenhuisopname in 2011 en met als hekkensluiter een auto ongeval in 2012 waar ik ook wonderbaarlijk heelhuids ben uitgekomen.  Ik wist vanaf dat moment dat er echt iets meer moest zijn.  Ik heb daar een moment ervaren wat met het verstand niet is te bevatten, sommige noemen dit een “Bijna Dood Ervaring” maar hoe je het ook wil benoemen dat doet er eigenlijk niet toe.  Mijn zoektocht naar een verbeterde gezondheid en welzijn was toen echt begonnen. Ik heb vanaf toen de onbewuste kant van zelfhaat achter me gelaten en bewust de kant gekozen van Zelfliefde. Ik kwam zo tot de conclusie dat ik na het overlijden van mijn ouders ik mezelf wijsgemaakt had dat ik niet goed genoeg was, ik niks waard was en ik compenseerde deze jarenlange zelfafwijzing met compulsief eten en zo ontstond er bij mij een destructieve relatie met mezelf en met eten want dit is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ontdekte zo doorheen de jaren manieren om mijn zelfwaardering terug te vinden en herstelde zo beetje bij beetje de relatie met mezelf. Naarmate de relatie met mezelf in positieve zin veranderde zo veranderde ook de relatie bij mij met voeding en kreeg ik zo beetje bij beetje ook mijn gezondheid en welzijn terug. Mijn eigen ervaringen hebben me gevormd tot wie ik vandaag ben.  Voorheen een onzekere vrouw met allerlei chronische gezondheidsklachten, overal zoekend naar mijn heil en redding maar vooral buiten mezelf. Iets daarbuiten moest me de ultieme oplossing bieden. Helaas: zo werkt dit niet. Of gelukkig maar? Niets gebeurt toevallig. Deze opeenvolgende gebeurtenissen hebben allemaal mijn kennis enorm doen toenemen en door de echte ervaringen ben ik pas echt gegroeid in mijn Zijn, Bewustzijn.

Pure Prana by Pascale is met mijn eigen reis als basis ontstaan en het is mijn passie om FeelGood  – FeelGoodFood momenten te creëren voor mensen. Ons goed voelen, vreugdevol zijn is de ware essentie van ons Zijn en de dingen die we elke dag doen doen we met het geloof omdat we denken dat we ons hierbij beter voelen.  Wat is mijn missie, mijn bijdrage die ik wil leveren aan onze wereld? Ik wil mijn kennis, ervaringen en wijsheid delen om zo mogelijks ook anderen te inspireren, mensen terug laten herinneren dat ze wel goed genoeg, heel en compleet zijn. Van angst terug naar vertrouwen, van in-gewikkeld naar ont-wikkeld, van discomfort naar balans. Onze wereld op mijn manier mee voorzien van een stukje welzijn, gezondheid en geluk is denk ik een mooie missie, een mooi stukje van de grote puzzel.

Pure Prana dat is dus wat jij en ik zijn : Puur – Zuiver – Stralend – Energie – Een met alles en iedereen oftewel LIEFDE

Als ik nu terugkijk op de afgelopen jaren die ook echt nog wel de nodige ups-and-downs hebben gekend kan ik zeggen dat ik trots op mezelf ben en dat ik nog elke dag met veel plezier uit mijn bed kom om aan mijn dag te beginnen. Mensen gelukkig maken maakt mij ook gelukkig. Ik zal me dan ook blijven inzetten ten dienste van anderen en zo kan ik voor anderen misschien ook een lichtpuntje zijn te midden van hun transformatie. We zijn allemaal op weg naar iets en als je wil,  wil ik graag zo nu en dan een reisgezel zijn voor even in jouw mooie leven.

Mijn pad is een doorleefd en ervaren zelfonderzoek.  Als wat ik jou vertel ook jouw eigen ervaring is dan maakt het pas deel uit van jouw waarheid en zo wordt het jouw eigen wijsheid dus neem niet zo maar klakkeloos iets over van een ander. Jij bent uniek en geen kopie. Dus laat je ook indien nodig bijstaan door een professional.