Verkooppunten – extra info

Pure Prana Bagel bij Bagels & Beans

📣BIG NEWS📣
Voor elk probleem is er altijd ook ergens een oplossing. Door Corona was ik letterlijk alle business kwijt en daarna heb ik ook nog lange tijd voor veel gesloten deuren gestaan dewelke niet wilden opengaan en op die momenten word je zeer zwaar getest want financieel sta je o.a. onder druk,  dus dan heb je de keuze, ga je door of stop je ermee. Maar wetende dat ik een geweldig product heb, kon ik dit niet zomaar loslaten, iets in mij zei om door te gaan. En zoals geloof, vertrouwen en geduld altijd beloond worden kan ik met veel trots aankondigen dat ik een fijne samenwerkingspartner heb gevonden in @bliekmeesterbakkers uit Middelburg. Een echt familiebedrijf waar de focus ook nog altijd ligt op mensgericht ondernemen. Hart en Hoofd in balans net zoals dat bij mij ook is. Dankzij onze samenwerking gaan we samen lekkere, gezonde FeelGood momenten creëren. Want daar draait uiteindelijk alles om, ons goed voelen.
Samen onze wereld mee voorzien van een dosis Welzijn en Geluk is een mooie missie en passie.

Teamwork makes a dream work.

Liefs Pascale

It’s okay to be ourselves because we are worthy

💛Pure Prana by Pascale💛
A Choice for Health and Happiness

  • wenst u meer info betreffende verkooppunten -en /of restaurants waar je de Pure Prana Foods producten kan verkrijgen. Deze zal binnenkort beschikbaar zijn. Vul even onderstaand contactformulier in en ik bezorg je met veel plezier dan de nodige gegevens.
  • Bent u zelfstandige ondernemer – Horeca uitbater en wenst u Pure Prana producten in uw assortiment op te nemen of wenst u een stalenpakket? Vul dan ook even onderstaand contactformulier in.

Hartelijke groetjes

Pascale Marijnissen