Pure Prana Moments * Circles of Wellbeing

Op deze pagina zal je binnenkort meer informatie terugvinden omtrent de verbindingsmomenten die we zullen organiseren.

Ik, Pascale vind verbinding belangrijk,  en houdt daarom ook van contact maken. Daarom dat iedere persoon bij ons op dezelfde respectvolle manier behandeld wordt. Niet hoe iemand eruit ziet,  hoeveel iemand heeft bepaald wat voor persoon je bent. Hoe jij de ander en jezelf ziet en behandelt laat alles zien. Kijk naar en Behandel een ander zoals je zelf behandelt wil worden, en doe een ander niet iets aan wat jezelf niet zou willen aangedaan worden zijn bij ons belangrijke waardes.
Bij ons ben je geen nummer, bij ons word je gezien om wie je bent. Die mooie persoon die altijd al in jou heeft gezeten maar mssch nog even is ondergestopt.
Het feit dat je dit nu leest is ook geen toeval. Lijkt het jou wat om bij een Family te horen die jou naar waarde schat,  waar jij jezelf kan en mag zijn ongeacht een moeilijk verhaal waar je mssch nog middenin zit . Is je antwoord hierop JA? Join dan nu nog onze FeelGood Family en zo maken wij samen onze wereld weer wat gelukkiger en gezonder gewoon door er te zijn voor en met elkaar.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in onze Pure Prana Family 💞

Liefs Pascale

https://www.instagram.com/purepranabypascale/